KENO d.o.o.

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
E-pošta

Revolucija v zobni higieni!

Predstavljajte si da so vaši zobje vsak dan tako gladki kot da bi vam jih ravnokar očistil zobozdravnik. Tako si boste lahko sami očistili zobe vsak dan z novo ionsko zobno ščetko in to brez uporabe zobne paste.

Zamenljiva glava zobne ščetke

Soladey zobno ščetko boste lahko uporabljali leta in leta, potrebno je le paziti ,da je kovinski del prevlečen s titanom vedno čist še posebej v primeru ko uporabljate zobno pasto). Glavo zobne ščetke je potrebno zamenjati približno vsake dva do tri mesece.

 

Titanov faktor

Soladey ionska zobna ščetka deluje na nov revolucionaren način. Ščetka ima vgrajen kovinski del prevlečen z titanom, ki ga aktivira svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi (kakršnikoli svetlobi dnevni ali umetni) proizvaja negativne ione. Negativni ioni preko sline pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog ter z tem nevtralizirajo kislost zobnih oblog. Ko se kislost nevtralizira obloge razpadejo. Z tem dosežemo naraven in znanstven pristop do čistejših in bolj zdravih zob ter cele ustne votline.

 

Smo ekskluzivni uvoznik in distributer za izdelke podjetja Soladey. V ponudbi so zobne ščetke v različnih barvah in set rezervnih glav.

Za več informacij in naročilo si oglejte stran www.soladey.si

 

KDO JE Z NAMI

Prisotni 5 gostov .